Friday 4 November 2011

Grzyby Przechowywanie

Grzyby są szeroko stosowane do przygotowania różnych potraw na całym świecie. Grzyby są rzeczywiście mięsistych organach różnych gatunków grzybów. Fakt, że są częścią grzybów, należy wyłączyć. Ale wyjątkowy, pyszny smak grzybów już dawno podbił serca ludzi! Grzyby nie tylko daje przyjemny smak potrawy, ale także ważne składniki odżywcze takie jak witaminy, składniki mineralne i białka. Nie tylko, że grzyby są również bardzo mniej kalorii, jak na przykład, najbardziej popularny rodzaj grzybów jadalnych, pieczarki zawiera tylko 100 kalorii!
Istnieje około dwóch tysięcy rodzajów grzybów. Jednakże, nie wszystkie z nich są jadalne, wielu z nich są trujące. Aby być precyzyjnym, 32 gatunki grzybów są uważane za trujące grzyby. Tak więc, nie powinno się podjąć ryzyko zbieranie grzybów od losowego miejsce. Zawsze kupuj grzyby tylko z dobrego sklepu departamentów. To było trochę o grzybach, wróćmy teraz dowiedzieć się o przechowywanie grzybów.
Jak przechowywać grzyby
Grzyby muszą być przechowywane, jeśli mają być używane przez długi czas. Grzyby zawsze smakuje lepiej, a co ważniejsze, stare grzyby lub grzyby, które nie są odpowiednio przechowywane mogą wywołać zatrucie pokarmowe. Przed zapisaniem grzyby należy zawsze oczyścić je starannie. W przeciwieństwie do innych warzywa, grzyby nie powinny być dokładnie umyte w wodzie, są bardzo chłonne. Zamiast tego, należy przetrzeć je wilgotną ręcznik. Jeśli masz do płukania grzybów, umieścić je w misce wody, przemieszczać się z tobą przez kilka sekund, usunąć je i ich pat natychmiast suche ręczniki papierowe. Do przechowywania grzybów również według tej samej procedury. Oto kilka sposobów na przechowywanie grzybów przez długi czas. Czytaj więcej na suszenie grzybów; pierwszy krok do przechowywania grzybów do pierwszego wybierać zdrowe grzyby. Grzyby, które są jędrne i świeże spojrzenie. Szukaj również skrzela, szczelnie zamkniętych skrzela wskazują młodych grzybów. Ten rodzaj grzybów dłużej nawet gdy są stosowane po upływie kilku dni. Nieprzekraczalny termin to 3 dni. ; Jeśli kupisz grzyby, które są już zapakowane, trzymać je w worku się, ale to tylko wtedy, gdy chcesz ich użyć natychmiast lub po kilku godzinach. ; Jeżeli grzyby są luźne lub nie chcesz korzystać z grzybami, wyjąć je z opakowania (jeśli są zapakowane), należy umieścić je w papierowej torbie i klapki górnej części torby luźno. Pamiętaj, że grzyby będą się spocony i rozkładu, jeżeli są przechowywane w plastikowej torbie lub na opakowaniach pojemnik na długo. , Innym prostym sposobem przechowywania grzybów w lodówce jest miejsce papierowy ręcznik w szklanej miski, włożyć grzyby powyżej ich i przykryć je kilka ręczników papierowych. Nie należy przechowywać ich w komorze pojemnikami z lodówki, a także pamiętać, aby pocierać grzyby lekko przed użyciem. ; Przechowywanie grzybów jest zupełnie inna historia. Grzyby mogą być naprawdę niebezpieczne tak najpierw trzeba je odebrać z wielką starannością. ; Po upewnieniu się, że grzyby są trujące, nie, wyciąć miejsca uszkodzone, wytrzyj ziemi z dala ręczniki papierowe i moczyć przez kilka godzin, w osolonej wodzie. Pomoże to pozbyć się owadów, które mogą mieć ukryte między skrzela. Umyć grzybami dokładnie i użytkowania. Można przechowywać grzyby w ten sam sposób jak normalne grzyby, umieszczając je w papierowej torbie, w lodówce. Albo zamrozić lub wysuszyć grzyby jeśli planujesz na przechowywanie grzybów w perspektywie długoterminowej. Można suszyć grzyby w piecu lub odwodnienia, na 100-150 stopni C. Suszone grzyby należy ostre i chrupiące, jak chipsy ziemniaczane. Sklep tych suszone grzyby w szczelnym pojemniku. Namoczyć w ciepłej wodzie przed użyciem. ; Te zostały niektóre proste sposoby przechowywania grzybów. Ile trzeba zauważyć, przechowywać grzyby nie jest wielkie zadanie. Więc teraz, że wiesz wszystko o tym, możesz mieć swoje ulubione grzyby danie, kiedy tylko chcesz!

No comments:

Post a Comment